11 apr 2023

Uit de praktijk van Ingrid

Herken je dat? Dat je een filmpje voorbij ziet komen van een prachtige dame met een look waarvan je sterren in je ogen krijgt? Dat wil jij ook wel, een fantastische look in slechts drie seconden. Ondanks dat je weet dat iets soms TE mooi is om waar te zijn. Ook bij dunner wordend haar of kaalheid wil je er natuurlijk goed uit blijven zien. Maar soms komen er mensen in mijn praktijk voor een haarwerk die zich hebben laten verleiden door een heus sterrenkapsel.

Ik trek mijn creativiteit graag uit de kast

Ik trek graag alles uit de kast om een oplossing te zoeken voor de vragen van mijn klanten. Want ik wil niets liever dan dat jij stralend en vol zelfvertrouwen de deur uitgaat. Maar soms wijs ik mijn klanten er ook op dat, jezelf blind staren op korte filmpjes, die TE mooi lijken om waar te zijn, niet realistisch is.

Binnen drie seconden op een filmster lijken, alsof het geen enkele moeite kost, dat kan helaas niet. Was het maar zo’n feest. Daarvoor moet je naar de kapper, de visagie, urenlang stilzitten en dan hoop je als je in de spiegel kijkt dat je jezelf nog herkent. En dat is meestal niet wat mijn klanten willen.

Ik vertel jou het échte verhaal

Blijf realistisch, ook als je een haarwerk nodig hebt en alles mogelijk lijkt.  Er zijn maar erg weinig mensen die dagelijks volledig gestyled de deur uitgaan. Zelfs als je een supermodel bent gaat dat vervelen. Ik vertel jou het echte verhaal. Ik begeleid je naar een haaroplossing die bij je past. Waarmee je dagelijks alles kunt doen wat jij van het leven verwacht én kunt shinen als jij naar een feest of een event gaat. Precies zoals je dat in jouw dagelijkse leven prettig en passend vindt.

Jouw haarverzorging en dagelijkse uitstraling

Blijf vooral jezelf is mijn advies. Ik maak je bewust van de haaroplossing die ervoor zorgt dat jij lekker in je vel zit en daardoor als vanzelf gaat stralen. En ik leg je uit hoe je daar dagelijks mee om kunt gaan om het zo gemakkelijk mogelijk te dragen, te verzorgen én onderhouden zodat het past bij jouw levensstijl.

Alle creativiteit die nodig is voor jou creatie

Of jij nu naar de supermarkt gaat om boodschappen te doen, naar je werk gaat of wilt sporten. Ik zorg ervoor dat jij prettig en comfortabel met je nieuwe haar kan omgaan om dagelijks de deur uit te gaan. Daar trek ik alle creatieve oplossingen voor de kast.

Ik ben Ingrid en vertel jou het échte verhaal over jouw nieuwe haar. Kom gerust een vrijblijvend langs. Een eerste afspraak is altijd gratis.

Andere berichten

Bekijk alle berichten
05 mei 2023

FAQ veel gestelde vragen

Hoe wordt mijn haarwerk bevestigd? Haarwerk kan worden bevestigd met klemmetjes, tape of bandjes. Maar er zijn ook methodes waarbij…

11 apr 2023

Betrokken en persoonlijk

Hallo, ik ben Ingrid. Welkom! Je hebt de eerste stap gezet om aan te kloppen bij een erkend haarspecialist. Je…

21 jul 2022

Opening “Haarinstituut Ingrid Adriaensen”

Op 8 april opende wij de deuren van onze "nieuwe"zaak  - Haarinstituut Ingrid Adriaensen. Het is alweer 3.5 maand geleden…