Haaruitval bij ziekte

Bij het bestrijden van een ziekte kunnen behandelingen worden ingezet die veel van je lichaam vragen. Behandelingen als chemo en bestraling tasten niet alleen de zieke cellen aangetast maar ook de gezondheid van het haar krijgt veel te lijden. Een hele vervelende bijwerking die extra kopzorgen geeft.

Een persoonlijk haarwerk helpt je om in deze heftige periode jezelf te blijven en met vertrouwen naar buiten te gaan en sociaal actief te blijven. Er is altijd een passende en comfortabele haaroplossing die perfect aansluit je natuurlijke uitstraling.

Haaruitval bij chemotherapie

Afhankelijk van je behandeling adviseer en begeleid ik cliënten in de periode dat het haar gaat uitvallen met de verzorging van het haar en hoofdhuid. Het behandelplan en de mate van haaruitval verschilt per persoon. Maar dat het gaat uitvallen is vrijwel zeker. Haaruitval kan zich op verschillende manieren voordoen. Door snel dunner worden tot het uitvallen van grote plukken. Ik vertel je precies wat je kunt verwachten en wat je kunt doen om daar zo goed mogelijk mee om te gaan.

Maar eerst luister ik goed naar jouw verhaal. Door in een vroegtijdig stadium in gesprek te gaan voorkom je dat jij met onnodige vragen blijft rondlopen. Daarnaast kan ik direct zien hoe jij van nature je haar draagt. En jij kunt erop gegarandeerd op rekenen dat er een mooi en passend haarwerk klaarligt op het moment dat jij dat nodig hebt.

Vraag je specialist om hoofd- of haarkoeling

Afhankelijk van je behandeling kan hoofd of haarkoeling helpen om haaruitval te verminderen. Dit zorgt ervoor dat er minder bloed naar de haarwortels stroomt waardoor de cytostatica je haarwortels minder aantast.

Ik zorg ervoor dat jij met zo min mogelijk ongemak naar buiten kunt

Een persoonlijk haarwerk past bij jou natuurlijk uitstraling, is licht van gewicht en luchtdoorlatend. Binnen vijf werkdagen kan ik zorgen dat er een persoonlijk lichtgewicht haarwerk voor je klaar ligt. Jij mag rekenen op;

  • Maatwerk haarwerk dat past bij jouw identiteit
  • Professionele, heldere uitleg en persoonlijke begeleiding
  • Snelle levering (vijf werkdagen)
  • Na-traject bij nieuwe haargroei
  • Duidelijke afspraken en rechtstreekse declaratie bij de zorgverzekering.

Daarnaast kun je in mijn salon terecht voor alle overige benodigdheden van verzorgingsproducten tot mutsjes, petjes enz.

Haaruitval bij bestraling

De plaatselijke bestraling zal de huid en haarwortels aantasten waardoor het haar al na twee a drie weken gaat uitvallen. Uiteraard alleen op de plaats van de bestraling. Gelukkig is er voor ieder haarprobleem een passende oplossing. Ik snap dat jij in deze heftige periode zonder belemmering naar buiten wilt. Ik help je daarbij graag door er voor te zorgen dat jij zo weinig mogelijk ongemak van je haarprobleem ervaart.

Als ANKO gecertificeerd haarspecialist zet ik mijn diepgaande kennis en ervaring in voor de oplossing die bij jou past. Luister ik binnenkort naar jouw verhaal?


Reviews

Haarinstituut Ingrid Adriaansen

Google Reviews
4.5