Microneedling voor een gezonde hoofdhuid

Gezonde haargroei begint bij een gezonde huid. Microneedling behandelingen laten veel belovende resultaten zien. Bij haaruitval door stress, medicatie, tractie alopecia en alopecia areata biedt microneedling goede mogelijkheden op herstel en het voorkomen van haaruitval. 

Door middel van een natuurlijk herstel- en vernieuwingsproces kan meer collageen worden aangemaakt. En dat heeft in combinatie met de aanmaak van elastine een positief effect op de hoofdhuid. Waardoor de oorzaak van haaruitval positief kan worden gestimuleerd. Ook de doorbloeding en de aanmaak van voedingsstoffen worden verbeterd. Het resultaat, een gezonde hoofdhuid waardoor een toename van haargroei kan ontstaan.

Hoe het werkt
Met een dermapen met kleine naaldjes worden microkanalen aangebracht. Door deze behandeling ontstaan minuscule wondjes die ervoor zorgen dat het herstelproces kan worden geactiveerd, zodat er meer collageen en elastine aangemaakt wordt. Collageen zorgt voor stevigheid en elastine, het woord zegt het al, zorgt ervoor dat de huid elastischer wordt. Door de aanmaak van deze stoffen wordt de huid soepeler en flexibeler waardoor er een gezondere (hoofd) huid ontstaat. Hierdoor wordt de her-groei van het natuurlijke haar vanuit de wortel gestimuleerd. 

De voordelen van microneedling op een rijtje;

  • Een diep reinigende werking
  • Toename van de haargroei factoren
  • Stimulatie van de hoofdhuid
  • Verhogen van de doorbloeding van de hoofdhuid
  • Algeheel gezondere hoofdhuid

Wist je dat de natuurlijke collageen productie al vanaf 30 jaar gaat vertragen?  En dat collageen bekend staat als een eiwit om je huid er jonger en gezonder uit te laten zien? Microneedling kan ook voor andere huidproblemen worden ingezet zoals o.a. pigmentvlekken, littekens en fijne lijntjes/rimpels.

Hallo ik ben Ingrid. Als jouw specialist op het gebied van huidbehandeling en haarvraagstukken ga ik te allen tijde uit van jouw persoonlijke situatie en de best passende oplossing voor jou als persoon. Een kennismakingsgesprek en de koffie zijn gratis. Heb je vragen? Kom gerust vrijblijvend langs. Plan nu jouw persoonlijke adviesgesprek. 

Let op: Kies voor jouw microneedling behandeling voor een gediplomeerde Anbos specialist


Reviews

Haarinstituut Ingrid Adriaansen

Google Reviews
4.5