Lichttherapie

Lichttherapie – een positieve invloed op huid en haarproblemen

 

Veel voorkomende haarproblemen ontstaan door een probleem in de haarwortels. OF het nu gaat om haaruitval, jeuk, futloos haar, enz. Maar ook na een chemokuur of wanneer om welke reden dan ook de haarwortel beschadigd is en haaruitval een ongewenst effect is. Door lichttherapie met gepolariseerd licht worden de zenuwuiteinden en de energiemeridianen positief beïnvloedt. Je natuurlijke haar en hoofdhuid kan herstellen waar dat hoort. Precies in de kern. Zo krijg jij je gezonde haar weer in een natuurlijk evenwicht.

 

PDT-led lichttherapie 3 pluspunten voor jou

 

  1. Lichttherapie kan de bloedcirculatie van haarwortels verbeteren. Dit kan ervoor zorgen dat haargroei wordt gestimuleerd en het aanwezig haar sterker maakt.

 

  1. Lichttherapie kan de groeifase van de haarcyclus verlengen. Hierdoor blijft je haar dus langer groeien en komen ze minder snel in een fase van rust- en vervolgens uitvallen.

 

  1. Ontstekingsreacties bij de haarwortels kunnen afnemen. Omdat verschillende vormen van haarverlies zoals Alopecia Ereata worden geassocieerd met ontstekingen, kan lichttherapie een positief effect hebben of haar en hoofdhuid.

 


Reviews

Haarinstituut Ingrid Adriaansen

Google Reviews
4.5