Haarstukken en pruiken

Wordt je hoofdhuid zichtbaar? Geen paniek!

Heb je erg dun haar of valt het in extreme mate uit, waardoor je hoofdhuid zichtbaar wordt? Je bent niet de enige. Niet alleen volwassenen, maar ook kinderen en jongeren kunnen hier last van hebben. Dat is niet leuk en doet vaak veel met het zelfvertrouwen.

Iedereen heeft het recht om te stralen met een mooie bos haar, vinden wij. Genoeg reden om ons te gaan specialiseren in oplossingen voor haarverlies!

Er zijn prachtige, natuurlijke oplossingen voor dun haar en kale plekken door haaruitval. Eén van de oplossingen is een pruik of haarstuk, passend bij jouw wensen en stijl. Zo kun jij weer zelfverzekerd en stralend de deur uit!

Meer weten over de mogelijkheden?

Meer dan alleen haar!

We bieden een ruim assortiment pruiken en haarwerken voor iedereen die op zoek is naar natuurlijke haarbedekking die past bij jou als persoon.
We werken met haarwerken van hoge kwaliteit en echt mensenhaar, om een natuurlijke look te garanderen die past bij jouw eigen haar.
Maar het gaat om meer dan haar alleen, wij begrijpen dat!

Na jaren ervaring begrijpen wij de gevoeligheid rondom dit onderwerp en de emoties die hierbij komen. Hier is alle ruimte voor in onze salon. We ontvangen je dan ook graag in één van onze privé kamers waar je je wensen persoonlijk met ons kunt bespreken. Vind je het fijner als we langskomen op locatie, bijvoorbeeld in het ziekenhuis of bij je thuis? Dan komen we graag langs en kijken we samen naar de beste oplossing voor jouw wensen.

 


Reviews

Haarinstituut Ingrid Adriaansen

Google Reviews
4.5