PRX-T33 Bio revitalisatie

PRX-T33 BIOREVITALISATIE

PRX-T33 therapie stimuleert het natuurlijk regeneratieve Proces van de huid en herstelt haar verloren uitstraling, teint en elasticiteit. Deze behandeling is pijnvrij en naaldvrij. Een revolutie binnen de huidverbetering. U ziet direct resultaat!

  • Geen downtime
  • Direct resultaat
  • Hydrateert de huid intens
  • Hersteld de natuurlijke glans
  • Maakt de huid gladder en steviger
  • Kan gecombineerd worden met andere behandelingen

 

Wat is een PRX-T33 therapie

De PRX-T33 behandeling is een professionele behandeling die ongeveer 30 minuten duurt. Na de eerste behandeling zijn de effecten al direct zichtbaar, dankzij de diepe hydratatie. Door de werking van zeer hoogwaardige en actieve ingrediënten.

Uw huid ziet er direct na de behandeling voller, frisser en zichtbaar jonger uit. Om dit effect te behouden en het verjongende effect te verlengen, is het raadzaam om de behandeling te herhalen.

Zowel bij een lossen behandeling als bij een kuur van 4-6 behandelingen Krijgt u nazorg producten mee om de behandeling thuis voort te zetten. Ze versterken het effect van de behandeling en ondersteunen de werking voor een nog mooier resultaat.

Resultaten

PRX-T33 is speciaal samen gesteld om de biologische behoefte van de huid, met las doel de natuurlijke jeugdige uitstraling te herstellen. De gepatenteerde formule is ontwikkeld na 10 jaar klinische studies.

Door een zachte massage, zonder injecties, worden de werkzame ingrediënten geactiveerd en zorgen voor een diepe hydratatie van de huid. De fibroblasten inde huid worden hierdoor gesimuleerd om nieuw collageen en elastine aan te maken. Na de behandeling verbeteren de teint en de natuurlijke glans onmiddellijk. De huid is zichtbaar voller en gladder.

Onze PRX-T33 peeling is geschikt voor alle huidtype.

 


Reviews

Haarinstituut Ingrid Adriaansen

Google Reviews
4.5