HIFU voor cosmetische huidverbetering

We willen er graag goed uit blijven zien. Vroeg of laat krijgen we allemaal te maken met veroudering van onze huid. En dat is op zich niet erg. Toch hebben we soms last van die huidverslapping of willen we er gewoon graag goed of jonger uitzien. Dat kan!

Met een HIFU-behandeling wordt het eigen lichaamsherstellende vermogen ingezet om nieuw sterker collageen aan te maken. Waardoor rimpeltjes en plooien zonder operatieve ingreep weer mooi strak worden. 

Waar kan ik dat toepassen 

HIFU kan cosmetisch worden ingezet op een aantal gebieden in het gezicht en de hals zoals;

  • Ogen
  • Voorhoofd
  • Wangen
  • Kaaklijn
  • Hals en decolleté

Hoe het werkt
Na het reinigen van de huid brengen we een gel aan op de te behandelen huid. In sommige gevallen tekenen we het behandelgebied voor alle duidelijkheid af. Vervolgens wordt er een transducer (handstuk) op de huid geplaatst. Met een speciaal apparaat worden gerichte ultrasone golven uitgezonden om het doelgebied in de onderliggende huid te verwarmen. Door deze hittepunten wordt verouderd collageen afgebroken. 

Het resultaat
Het zelf herstellend vermogen van het lichaam gaat vervolgens zelf aan de slag om nieuw collageen aan te maken. Met als resultaat huidverstrakking. De resultaten kunnen langdurig zijn, maar zijn niet permanent. Individuele resultaten kunnen variëren en is afhankelijk van een aantal factoren. Vanaf drie maanden tot soms wel een jaar na de behandeling kunnen er verstrakkingen van de huid worden waargenomen.

Benieuwd of HIFU iets voor jou is?
Deze niet chirurgische huidverstrakking is met name interessant voor;

  • Mensen met huidveroudering.
  • Als je een niet-chirurgische oplossing wenst.
  • Specifieke huidproblemen als cellulitis of vetophoping.
  • Mensen met een drukke leefstijl  en daardoor minder hersteltijd.
  • Als je op zoek bent naar verbetering van je uiterlijk.

HIFU staat bekend als een veilige methode voor huidverstrakking. Een behandeling  met minder risico’s en lagere kosten dan een chirurgische facelift.

 

Wil je meer weten over HIFU of overweeg je een HIFU-gezichtsbehandeling? Kom dan vrijblijvend langs. Ik maak graag kennis met jou voor een persoonlijk advies op maat. 

 

Let op!

In sommige gevallen kan HIFU beter niet worden toegepast.
Daarom beginnen we altijd met een gratis en persoonlijk adviesgesprek. In sommige gevallen komt het voor dat HIFU beter kan worden afgeraden. 


Reviews

Haarinstituut Ingrid Adriaansen

Google Reviews
4.5