Werkwijze

Werkwijze

Op zoek naar een haarwerk?

Het is belangrijk om goed te weten waar u aan toe bent. Daarom nemen we uitgebreid de tijd om alles goed door te nemen.

Stap 1:

Maak vrijblijvend een kosteloze eerste afspraak. Wat zijn uw wensen en/of verwachtingen? Wij geven u alle informatie, over oa de voor- en na delen van de verschillende soorten haarweken. De kosten en de mogelijke vergoedingen. Gezamenlijk maken we een keuze van de stijl kleur type model soort vezel of echt haar.

Als u een medische verwijzing of indicatie heeft helpen wij u graag bij het proces om de vergoeding aan te vragen. Haarinstituut Ingrid Adriaensen is een erkende haarwerksalon en daar om contracten met alle zorgverzekeraar.

Stap 2:

Naar aanleiding van het eerste gesprek stellen wij een mooie collectie haarwerken samen, zodat u goed kunt kiezen.

Confectiehaarwerk : wilt u een compleet haar werk, dan is de levertijd doorgaans 2 à 5 dagen!

Reserveren: Afhankelijk van uw situatie kunt u een haarwerk reserveren tot het moment dat u het nodig heeft.

Stap 3:

Zodra uw haarwerk bij ons in Rijen binnen is, en u heeft een keuze gemaakt, wordt het haarwerk in de juiste coupe geknipt en de finishing touch gedaan net als u bij de gewone kapper zit. Ook leren we u hoe u uw haarwerk het beste kunt verzorgen en onderhouden.

Zodra uw haarwerk bij ons in Rijen binnen is, wordt het haarwerk in de juiste coupe geknipt. Dan wordt het op uw hoofd gepast. Zit het helemaal goed, dan wordt het bevestigd. (Heeft u gereserveerd voor een later tijdstip, dan wordt dit vanzelfsprekend pas later gedaan.)

Stap 4:

U bent klaar en vertrekt met mooi haar, en een nieuwe afspraak voor de volgende keer. Heeft u tussentijds vragen, kunt u altijd contact opnemen.

Stap 5:

Heeft u tijdelijke haarproblemen? In dat geval biedt Haarinstituut Ingrid Adriaensen mooi haar altijd na service zodat u er goed verzorgd uit blijft zien!


Reviews

Haarinstituut Ingrid Adriaansen

Google Reviews
4.5