Plasma Fibroblast behandeling

Kraaienpootjes, verslapte huid, (acne) littekens, wallen. Milde huidverslapping waardoor je jezelf in de spiegel net wat minder plezierig aankijkt. De oorzaak; het collageen in je huid vermindert. De elasticiteit neemt af. Ben je (nog) niet toe aan een facelift behandeling, botox of het inbrengen van fillers om je huid te verstrakken? Dan kies je een oplossing die jouw milde huidverslapping in de kern van je huid behandelt. Plasma Fibroblast is een vrij jonge behandelmethode! En mogelijk ook jouw oplossing voor een strakke huid die er tiptop uitziet.  

Een frisse en gezonde huid 

Wist je dat 80% van je huidstructuur bestaat uit collageen en elastine. Na je 30e levensjaar neemt de elasticiteit van je huid af. De zelfherstellende eigenschappen van je huid kunnen ervoor te zorgen dat je er strak en jonger uit blijft zien. Net als bij een microneedling en een HIFU-behandeling het geval is. Fibroblasten zijn de collageen producerende cellen in je huid. De Plasma Fibroblast behandeling kan worden ingezet voor onder andere:

  • Huidverjonging
  • Verbetering van de elasticiteit van de huid
  • Strakkere huid – minder rimpels
  • Littekenvorming (zoals acne)

De behandeling

Door middel van een plasmapen worden langs de rimpellijnen, op strategische plaatsen, plasmagolven aangebracht. De huid trekt nagenoeg direct samen waardoor kleine korstjes ontstaan en de huid verstrakt. Waardoor vervolgens de aanmaak van nieuw collageen wordt gestimuleerd. 

Een Fibroblast behandeling duurt (afhankelijk van de toepassing) ongeveer een uur. 30 minuten voorafgaand aan de behandeling zal een verdovende crème worden aangebracht die zorgt dat de behandeling met weinig ongemakken kan worden ondergaan. Sommige cliënten ervaren een warmtesensatie (als een zonnebrand) in het behandelde gebied.

De ontstane koolstofkorstjes herstellen snel, binnen 5 à 7 dagen. De eerste resultaten van het herstel van je huid kan al vanaf enkele dagen tot 4 à 6 weken na de behandeling worden waargenomen. Het collageen, de elasticiteit en de hyaluron zuren zullen opleven en zorgen voor een frisse en gezonde uitstraling. 

Kies voor een goed getrainde professional

Bij haar- en huidbehandelingsinstituut Ingrid Adriaensen ben je verzekerd van een goed getrainde professional. Jij kunt rekenen op een persoonlijk maatwerkadvies. Want Ingrid zorgt ervoor dat jouw doelen en specifieke behoeften worden bereikt. Na een duidelijke uitleg voor, tijdens en na de behandeling, weet jij precies wat je kunt verwachten. Heb je onverhoopt toch vragen? Ik beantwoord ze graag. 

Kom in actie!

Ben jij op zoek naar professionele huidverjonging of -verbetering zonder chirurgische ingrepen? Kom gerust eens vrijblijvend langs. Samen kijken we welke behandeling het beste aansluit op jouw persoonlijke doelen en wensen. Mensen laten stralen dat doe ik maar wat graag. Je bent van harte welkom. 


Reviews

Haarinstituut Ingrid Adriaansen

Google Reviews
4.5