11 apr 2023

Betrokken en persoonlijk

Hallo, ik ben Ingrid. Welkom! Je hebt de eerste stap gezet om aan te kloppen bij een erkend haarspecialist. Je wilt een kwaliteit haaroplossing die precies aansluit bij jouw persoonlijke wensen. Dat kan alleen met een grote mate van persoonlijke betrokkenheid van jouw haarspecialist. Als haarspecialist voor complexe haarvraagstukken kan ik niet anders dan betrokken zijn. Want dan kan ik de beste oplossing voor je zoeken die ervoor gaat zorgen dat jouw nieuwe haar precies aansluit bij jouw persoonlijkheid en levensstijl.

Geheel vrijblijvend maken we kennis

Een kennismakings- of intakegesprek is altijd gratis. De eerste vraag die ik je stel is eigenlijk altijd: wat wil JIJ graag? Wat verwacht je van jouw nieuwe haar. Het maakt niet uit, dun, dik, lang, kort, welke kleur, een modieus model of juist heel natuurlijk? Ik neem alle tijd om goed te luisteren naar jouw verhaal. Vind je dat lastig? Geen probleem. Als jij het even niet precies weet stel ik je de juiste vragen die nodig zijn voor een goed advies.

Vertel me jouw verhaal

Dat is eigenlijk samen met jouw wensen altijd het uitgangspunt. Want zowel haar- als hoofdhuidproblemen zijn altijd weer verschillend. Ook de aard van de klachten en de omstandigheden zijn altijd persoonlijk. En daarom is iedere oplossing maatwerk. Of het nu gaat om confectiehaarwerk of het meest luxe echte haar. Want iedere persoon is uniek. En die unieke uitstraling willen we graag behouden. Want dan voel jij jezelf op je best en zal je (weer) vol vertrouwen in het leven staan.

Voor een goed advies

Vragen, vragen en nog meer vragen. Alle tijd om ervoor te zorgen dat ik precies weet wat jij wilt. Hoe ziet jouw persoonlijke situatie eruit, waar houd jij je dagelijks mee bezig, ben je heel actief of valt dat eigenlijk wel mee. Zwemmen, sporten, douchen, motorrijden of paardrijden met een paardrijcap op je hoofd, kan dat allemaal wel? Dit zijn maar enkele voorbeelden uit alle gesprekken die ik met mijn klanten voer.

En dan de vragen die jij nog hebt

Want die zijn vaak ook talrijk. Hoe moet ik het haar bevestigen? Wat gebeurt er na het haaruitval, als mijn natuurlijke haar weer aangroeit? Hoe moet ik mijn haar verzorgen? Wat doe ik als het niet prettig zit? Kan het ook losraken? Et cetera. Ik beantwoord al jouw vragen om ervoor te zorgen dat jij vertrouwd raakt met jouw nieuwe haar.

Maar ook; wat gaat het allemaal kosten, hoe werkt het verder en hoe zit het met de vergoeding? Al deze vragen worden tijdens ons gesprek beantwoord. En zelf oefenen met bevestigen doen we zodra jouw nieuwe haar binnen is en op maat is gemaakt, gewoon bij mij voor de spiegel. Net zo lang tot jij jezelf helemaal prettig voelt met jouw nieuwe haar.

Ik begrijp jouw verhaal als geen ander. Ik ben pas blij, als jij weer happy de deur uitgaat! Haarinstituut Adriaensen alle aandacht voor jouw haar.

Andere berichten

Bekijk alle berichten
05 mei 2023

FAQ veel gestelde vragen

Hoe wordt mijn haarwerk bevestigd? Haarwerk kan worden bevestigd met klemmetjes, tape of bandjes. Maar er zijn ook methodes waarbij…

11 apr 2023

Uit de praktijk van Ingrid

Herken je dat? Dat je een filmpje voorbij ziet komen van een prachtige dame met een look waarvan je sterren…

21 jul 2022

Opening “Haarinstituut Ingrid Adriaensen”

Op 8 april opende wij de deuren van onze "nieuwe"zaak  - Haarinstituut Ingrid Adriaensen. Het is alweer 3.5 maand geleden…