27 jun 2024

Haar op hoofd of gezicht, zoals wenkbrauwen – wat is belangrijker

Haar op het hoofd of gezicht, zoals wenkbrauwen. Dat was de vraag voor een goed gesprek met Janny, specialist permanente make-up en medische tatoeage in Den Bosch. Want wat is belangrijker? Haar op het hoofd of gezichtsbeharing zoals je wenkbrauwen? Een mooie vraag voor twee haarspecialisten!

We werden geïnterviewd door Lenie van der Zande, virtueel professional van Janny. Wat een ontzettend waardevol gesprek. Ik ontmoette Janny destijds via de Business club waar ik voorzitter van ben. En nu leerde ik haar nog beter kennen. Lees je mee?

Ik heb alopecia, Janny trichotillomanie

Zowel Janny als ikzelf weten hoe het is om geen haar te hebben. Ik heb alopecia, zij heeft trichotillomanie. We zijn ervaringsdeskundig en hebben ons vak ervan gemaakt. Zij permanente make-up – Permanent Mooi Den Bosch – en ik specialist haarwerken bij mijn eigen haarinstituut.

 

beeld bij blog haar op hoofd of gezicht

Wat is belangrijker: Haar op het hoofd of gezichtsbeharing

Als je dan ziek bent en kaal wordt door alopecia of door de alles verwoestende, maar oh zo belangrijke chemokuren, wat is dan het belangrijkst? Haar op je hoofd met een haarwerk of haar voor bijvoorbeeld wenkbrauwen met permanente make-up? Je leest het antwoord in het interview op de site van Permanent Mooi hoe wij erover denken en dan weet je meteen of we het met elkaar eens worden.

Veel leesplezier!

Ingrid

Geschreven door COMM-ON+

Andere berichten

Bekijk alle berichten
05 mei 2023

FAQ veel gestelde vragen

Hoe wordt mijn haarwerk bevestigd? Haarwerk kan worden bevestigd met klemmetjes, tape of bandjes. Maar er zijn ook methodes waarbij…

11 apr 2023

Uit de praktijk van Ingrid

Herken je dat? Dat je een filmpje voorbij ziet komen van een prachtige dame met een look waarvan je sterren…

11 apr 2023

Betrokken en persoonlijk

Hallo, ik ben Ingrid. Welkom! Je hebt de eerste stap gezet om aan te kloppen bij een erkend haarspecialist. Je…