Over ons

Jouw haarspecialist!

Je zoekt natuurlijk niet zomaar een kapper. Je zoekt een vakkundige kapper die naar je luistert, je begrijpt en je advies geeft over het kapsel dat het beste bij jouw past. Wij begrijpen hoeveel invloed je haar op je leven kan hebben. Een ‘bad hairday’ kan al zorgen voor veel onzekerheid, vooral op belangrijke momenten. Heb je last van dun haar, haaruitval of andere problemen? Dan kan dat een hele grote invloed op je leven hebben.
Wij vinden dat iedereen het verdiend om te stralen met een mooie bos haar verdiend en vol zelfvertrouwen in het leven te staan. Bij Haarinstituut Ingrid Adriaensen kan daarom iedereen terecht voor een mooi kapsel en een oplossing voor zijn of haar haar probleem!

Alle aandacht voor jou en je haar!

We geven je persoonlijk advies over een kapsel of een behandeling. En over de producten en kleuringen die het beste bij jouw gezichtsvorm, haarstructuur en persoonlijkheid passen. We werken alleen met professionele kwaliteitsproducten, zoals de mooie oplossingen van Mediceuticals. Onze kapsters hebben een erkend diploma en volgen regelmatig cursussen om er voor te zorgen dat je het allerbeste advies krijgt!

Haarinstituut Ingrid Adriaensen is de haarspecialist van Rijen en omstreken

Je kunt in onze kapsalon terecht voor wassen, knippen, föhnen, kleuren, permanenten, een complete metamorfose en bruidskapsel. Maar wij bieden meer…

We zijn specialist in:

  • Haarverlies
  • Dun Haar
  • Lang haar
  • Krullen knippen
  • Hoofdhuid
  • Pruiken en haarwerken

Het gezicht achter Haarinstituut Ingrid Adriaensen

Op haar 16e begint Ingrid vol passie en gedrevenheid aan de kappersdagscholen in Breda. Ze gaat werken bij Anny de Bresser In Rijen. Waar haar de kneepjes van het vak worden bijgebracht. In korte tijd werkt ze zich op tot volwaardig kapster. Dit is echter niet voldoende voor Ingrid. Ze gaat zich bekwamen en begint aan de opleiding vakbekwaamheid in het kappersvak.

Ingrid is van mening dat er veel meer in het vak als kapster zit en daarom begint ze op haar 23e voor zichzelf. Ze volgt vele cursussen en trainingen zowel in binnen- en buitenland en kwam er achter dat er veel mensen zijn met hoofdhuidproblemen. Hier is haar missie ontstaan: “Mooi haar voor iedereen”.

Ondertussen is Ingrid al meer dan 30 jaar haar specialist. Met passie en gedrevenheid geeft ze mannen en vrouwen niet alleen een stralend kapsel, maar ook hun zelfvertrouwen weer terug!


Reviews

Haarinstituut Ingrid Adriaansen

Google Reviews
4.5